Project Info
Client

Starvision Plus

Year

2019

Role

Music Composer

Performed by

Bayu Skak

Original Soundtrack

OST Yo Wis Ben 2

waktu delok awakmuliwat ning ngarepkupengin ero jenengmutapi aku ragu
atiku gak nentuaku takon koncokuopo kenal awakmujarene koncoku
awakmu ikuarek paling ayutapi ojo kesusumikiro sing jeru
poso’o seminggupantes gak gawe awakkusaben wengi akugak iso turu
gak iso turumikirno awakmu
saben wengi akugak iso turugak iso turumikirno awakmu
saben bengi akugak iso turugak iso turukelingan awakmu
esuk delok awakmukaro koncomusing luweh ayuatiku gak nentu
aku takon koncokumilih awakmuopo koncomu
saben wengi akugak iso turugak iso turumikirno awakmu
saben wengi akugak iso turugak iso turukelingan koncomu
ben wengi aku gak iso turuaku mikir awakmu, eling koncomuIG mu karo Tweettermutapi muter golek wifi, ra nemu nemusirahku ngelu, awakku kurueling awakmu gak iso turuaku kangen awakmu, oppo koncomuaku suwi delok jam, wis setengah telu
saben wengi akugak iso turugak iso turumikirno awakmu
saben wengi akugak iso turugak sio turukelingan koncomu
saben wengi akugak iso turugak iso turumikirno awakmu
saben wengi akugak iso turugak iso turukelingan koncomumikirno koncomu